Itsetehty

Itsetehty
Juustokakku marjoilla

perjantai 28. elokuuta 2020

Asiakashankinta prosessi ja mikä on osuuteni

AsiakasesittelyAsiakas 1


Turku Outdoor Gym (OGT)Ensimmäinen asiakas on yritys nimeltä Outdoor Gym Turku (OGT). Yritys tarjoaa helposti lähestyttävän ulkokuntosalin Turun parkin kentällä.  Sain kyseisen firman asiakkaaksi Facebookin kautta. Olin laittanut Facebookkiin ilmoituksen ryhmään nimeltä  "Palvelut Turku". Yrityksen omistaja ja otti minuun yksityisviestillä yhteyttä sen jälkeen kun oli nähnyt ilmoituksen ja vaikutti olevan innostunut opiskelijatyöstä jos sitä kautta saisi uusia ideoita. Teen yhteistyötä toisesta tiimistä olevan opiskelija kanssa.  
Heille teemme banderollin josta tulisi ilmi yrityksen helposti lähestyttävyys, sosiaalisen median kanavat, kohderyhmä, edullisuus ja se että yritys on ainoa laatuaan turussa.
 
Tässä tähän saakka tehdyt luonnostelmat:
Asiakas 2


Turun rakennuspalvelu


Toinen asiakas on yritys nimeltä Turun  Rakennuspalvelu. Turun Rakennuspalvelu Oy on muuraukseen erikoistunut täyden palvelun rakennusliike. Heiltä voi tilata kohteeseen muurarit, kirvesmiehet ja muut rakennusalan ammattimiehet. Lisäksi heiltä saa myös nostopalveluita. Sain kyseisen firman asiakkaaksi Instagramin kautta. Olin laittanut Instagramin tarinoihin ilmoituksen, jossa etsimme asiakkaita. Tunsin entuudestaan yrityksen omistajan ja hän otti minuun yhteyttä sen jälkeen kun oli nähnyt ilmoituksen.  Sovimme hänen kanssaan että tekisin uuden mainospohjan, joka tulisi mastolavaan ja lisäksi myös autoon teippaukset.

Tässä tähän saakka tehdyt luonnostelmat:Asiakas 3


OMG Paari


Sain kyseisen firman asiakkaaksi Facebookin kautta. Olin laittanut Facebookkiin ilmoituksen omille sivuilleni. Yrityksen omistaja otti minuun yksityisviestillä yhteyttä sen jälkeen kun oli nähnyt ilmoituksen, hän oli juuri laajentanut omistamaansa Baaria. Teen yhteistyötä toisesta tiimistä olevan opiskelija kanssa.
Tätä en ole vielä aloittanut luonnostelemaan.


Asiakas 4


Ruokalaprojekti


Salon Ammattiopiston ruokalasta annettiin tehtäväksi tehdä grafiikkaa, julisteita, kuvaa, jolla saada kiinnitettyä ruokailijoiden huomio, mitä kaikkea ruokailu on, ja mitä siinä otetaan huomioon. Ryhmämme valitsi aiheen "Suola&Rasva", koska kun näiden määriin kiinnittää huomiota, oppii syömään terveellisesti. Syömällä oikein, sinä ja kehosi voitte paremmin. 
Etsin aiheista Googlesta lisätietoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti