Itsetehty

Itsetehty
Juustokakku marjoilla

tiistai 26. huhtikuuta 2022

Myymälöiden eroja

 Flying Tiger

-Tuotevalikoima on kehitetty omassa tuoteosastossa, ja se on saanut vaikutteita tanskalaisesta perinnöstämme, ja siinä keskitytään vahvasti tuotteiden merkityksellisyyteen ja ainutlaatuisuuteen. Sisäinen suunnitteluosasto, joka tekee graafista suunnittelua ja tuotesuunnittelua tiiviissä yhteistyössä tuotepäällikköjemme kanssa.
Kausikampanjatuotteita täydentää kiinteä valikoima, joka koostuu noin 1 400 tuotteesta, jotka ovat ajankohtaisia eri vuodenaikoina ja aina saatavilla myymälöissämme.
-Tehokas logistiikkatoiminta, joka tarjoaa myymälöillemme oikea-aikaiset toimitukset, on liiketoimintamme kulmakivi. Teemme yhteistyötä useiden logistiikkapalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme skaalautuvan ja kustannustehokkaan toiminnan ympäri maailmaa

Valikoimaan kuuluvat kodin, keittiön, harrastusten ja juhlien kategoriat, lelut, elektroniikka ja vempaimet, elintarvikkeet ja tarvikkeet, ja sillä on laaja vetovoima kaikissa ikä- ja tuloluokissa. Joka kuukausi valikoima päivitetään uusilla tuotteilla, jotka on jaettu kahteen tuotekampanjaan, jotka tyypillisesti mukautetaan kausiluonteisiin teemoihin ja/tai juhlatilaisuuksiin, kuten ystävänpäivään, kouluunpaluu-, halloween- tai joulupäivään.

"Rikkaampi elämä ei maksa omaisuutta. Ei ainakaan Flying Tiger Copenhagenissa."


-Myymälämme ovat vuokrattuja, jotta alkuinvestoinnit olisivat mahdollisimman pienet, ja ne sijaitsevat vilkkaasti liikennöidyillä paikoilla pääkaduilla ja suosituissa ostoskeskuksissa. Myymälöiden tyypillinen koko on 150-250 m2 myyntitilaa. Myymälät näyttävät avoimilta ja valoisilta, ne on järjestetty sokkeloiksi, joissa on helppo liikkua ja joissa asiakkaat voivat etsiä inspiraatiota ja tutustua koko tuotevalikoimaan kävellessään, kun taas vilkas ja tunnistettava musiikki luo viihtyisän ilmapiirin.

Sisustus on skandinaavinen, ja siinä on vaatimattomia, käytännöllisiä puuhuonekaluja, valkoiset seinät ja lämpimät valaisimet, jotka valaisevat tuotteita yksinkertaisten riipusten avulla.

Haluamme varmistaa myönteisen asiakaskokemuksen, ja uskomme, että myymälän työntekijöillä on siinä keskeinen rooli. Heidän omistautumisensa ja sitoutumisensa konseptiimme on avainasemassa asiakkaidemme ostokokemuksen ja tuotemerkkimme tunnettuuden kannalta. Onnistumisemme on suurelta osin myymälöiden työntekijöiden ansiota, sillä he ovat päivittäin tekemisissä tuhansien asiakkaiden kanssa, ja siksi asetamme etusijalle henkilöstömme kehittämisen ja kouluttamisen, sillä uskomme, että tämä auttaa meitä säilyttämään hauskan ja innostavan asiakaskokemuksen.


-Lahjatavaratuotteita, persoonallisia, oma suunnittelutiimi, tuotteita mitä ei muualta löydä

Normal
-NORMAL on tanskalainen myymälä, joka myy täysin normaaleja tuotteita epänormaalein hinnoin.

-Myy päivittäistuotteita, kuten Ajax-puhdistustuotteita, Gillette-parranajovälineitä, L'Oréal-hiustenhoitotuotteita, Maybelline-meikkituotteita, lemmikin ruokia ja säilyviä elintarvikkeita.

-Ostaa merkkituotteita sieltä, missä ne ovat halvimpia, joten ne voidaan myydä edullisin hinnoin.

-Pystyy tarjoamaan merkkituotteita kilpailukykyisin hinnoin, sillä tavarat tuodaan suoraan jakelijoilta kaikkialta EU-maista. Ostavat tuotteet edullisin hinnoin ilman turhia välikäsiä. Siksi voit usein säästää 30–60 % markettihintoihin verrattuna.

NORMAL tarjoaa paljon muutakin kuin päivittäistuotteita kiintein edullisin hinnoin. Haluavat tarjota asiakkaille ainutlaatusia kokemuksia jokaiselle käyntikerralle. Siksi lisäävät valikoimaan vakiotuotteiden lisäksi jatkuvia uutuuksia. Esimerkiksi makeisia, joihin olet törmännyt vain ulkomailla, tai kasvovoiteita, joita myydään yksinoikeudella vain NORMAL-myymälöissä. Tuotevalikoima muuttuu jatkuvasti, myymälämme tarjoavat siis aina uudenlaisen ostoskokemuksen.

-SUOMALAISISTA kauppaketjuista Normalin valikoima muistuttaa Tokmanneja. Lisäksi kaupan esillepano muistuttaa Flying Tiger -ketjua, joka myy paljon pikkutavaraa.

-Päivittäistavarakauppa josta löytää tuotteita jopa -30-60% halvemmalla kun marketeista, myös merkkituotteita. Löytyy myös tuotteita mitä ei muista suomalaisista kaupoista löydä

Søstrene Grene
-Tanskalainen lifestyle brändi Søstrene Grene pyrkii vaikuttamaan myönteisellä tavalla ihmisiin, luontoon ja ympäristöön, tarjoten tuotevalikoiman joka on vastuullinen, kohtuuhintainen ja ajan hengen mukainen. Myymäläkonseptissa keskitytään pieniin asioihin, jotka luovat iloa, toiminnallisuutta ja kauneutta arkeen

-Monikanavakonseptin painopiste on kiinteän liiketoiminnan ja verkkokanavien, kuten uuden verkkokaupan, vuorovaikutuksessa; Esimerkiksi Søstrene Grenen asiakkaat voivat palauttaa verkko-ostoksia yhdessä Søstrene Grenen 52 fyysisestä myymälästä Saksassa

-Konseptin sydän on tanskalainen hyggeily ja pohjoismaisen rauhallinen tunnelma. Tuotevalikoiman houkuttelevuus ja kauneus piilee yksityiskohdissa ja erityisesti väri- ja materiaalivalintoihin on kiinnitetty huomiota. Maanläheiset ja pehmeät sävyt, luonnonmateriaalit, ekologisuus ja hyggemäinen pehmeys ovat Søstrene Grenen konseptin erityisyyden taustalla. Tummat seinät, ja himmennetty valaistus korostavat myymälän rauhallista ja kodikasta tunnelmaa. 

-Søstrene Grene kannustaa ostamaan vain sitä mitä tarvitaan. Kohdistetulla ja vastuullisella hankintastrategialla sekä turhia välikäsiä minimoimalla tuotteiden hintataso saadaan pidettyä maltillisena. Kaikenlaista uutta ja ihanaa saapuu Søstrene Grenen hyllyihin joka viikko ja vaihtuva tuotevalikoima sekä kauniit esillepanot tekevät jokaisesta käynnistä inspiroivan

- Myynnissä on muun muassa ihania aarteita lapsille ja aikuisille; erilaisia sisustustuotteita, huonekaluja, keittiötarvikkeita, kosmetiikkatarvikkeita, herkkuja sekä tee se itse -tuotteita ja lastenhuoneisiin sopivia esineitä. Myymälässä asiakas kulkee miellyttävän klassisen rauhallisen musiikin saattelemana pitkin labyrinttimäistä käytäväverkostoa, jota reunustavien hyllyjen monipuolisesta valikoimasta on helppo tehdä löytöjä. Monipuolinen tuotevalikoima vaihtelee viikoittain.

-Pyrkii vaikuttamaan myönteisellä tavalla ihmisiin, luontoon ja ympäristöön, tarjoten tuotevalikoiman joka on vastuullinen, kohtuuhintainen ja ajan hengen mukainen. Myymäläkonseptissa keskitytään pieniin asioihin, jotka luovat iloa, toiminnallisuutta ja kauneutta arkeen. Kauneus piilee yksityiskohdissa ja erityisesti väri- ja materiaalivalintoihin on kiinnitetty huomiota. Rauhallinen tunnelma. 


Granit myymälä Granit on ruotsalainen sisustustuotteita myyvä yritys. 

-Neljä tuotteillemme luonteenomaista piirrettä ovat: käytännöllisyys, yksinkertaiset muodot, kohtuullinen hinta ja hyvä laatu.


Säilytys on lähellä sydäntämme, mutta meillä on myös muita käytännöllisiä tuotteita kotiin ja konttoriin. Pidämme myymälämme perusvalikoimassa aina myös posliinia, lasia, kylpyhuoneen ja keittiön pientarvikkeita, mausteita, tekstiilejä ja toimistotarvikkeita. 
-Elämäntapakonsepti, joka yksinkertaistaa jokapäiväistä elämää. Älykkäät ja toimivat tuotteet koko kotiin luonnollisissa väreissä ja luonnon inspiroimissa materiaaleissa. 


-Pääpaino säilytystuotteissa, kalusteet valkoisia metallisia hyllyköitä ja pöytiä. Saattaa tulla jonkin verran heräteostoksia, kuin taas Sostrene grenessä kannustaa ostamaan vain sitä mitä tarvitaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti